RSS

Mi történik a világgal, ha kiderül, hogy a Biblia nem egy csak egy fikció, hanem szóról szóra igaz? Ez azzal jár, hogy Jézus másodszor is eljön közénk és a krisztusi életet élők elragadtatnak, a bűnös lelkek pedig maradnak a Földön. Itt kapcsolódunk be a történésekbe a Therefore Repent! képregényalbum alkotóinak köszönhetően.

Az alaptörténetben nagy potenciál van, hiszen egy bűnösökkel teli bolygón azt gondolnánk, hogy csupa izgalmas dolog történik. De a képregényt olvasva rá kellett jönnöm, hogy ez egyáltalán nincs így, hiszen a bérgyilkosok, drogdílerek csak kis százalékát teszik ki a keresztényi értelemben vett bűnös lelkeknek. Sokkal több a házasságtörő, alkoholista és adócsaló, akik nem annyira érdekesek és ha jobban belegondolunk, a velejéig romlott életünk a szokásos mederben folyna az elragadtatás után is.

Néhány szereplő feldobja a történetet, például a zsidó, aki azon siránkozik, hogy esélye sem volt az elagadtatásra, vagy a beszélő kutya. A meleg arkangyalok megjelenése a könyvben azt az illúziót keltette bennem, hogy talán élesebb fordulatot vesz a történet, de sajnos nem váltotta be a könyv a hozzá fűzött reményeimet. A rajzok viszont nagyon jók. Aki szereti a fekete-fehér grafikát, annak csak ajánlani tudom, hogy olvassa el. Ráadásul Jim Munroe, a történet írója ingyenesen elérhetővé tette a képregényt, akit érdekel és nem akar 10 dollárt kiadni a könyvre az alábbi formátumokban töltheti le:

 
Letöltés .PDF | .CBZ | .CBR

Történet:  
Rajz:  

 



Címkék: ajánló képregény terefore repent!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr552020180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.