RSS

A május elsejei Ingyen Képregény Nap alkalmából az Oni Press kiadó egy új sorozat első számával kedveskedett a képregénykedvelőknek. A Sixth Gun cselekménye az amerikai polgárháború alatt zajlik, amikor néhány  rosszfiú kezében feltűnnek olyan pisztolyok, amik túlvilági erőt kölcsönöznek tulajdonosuknak. A címből nem nehéz kitalálni, hogy összesen hat ilyen fegyver létezik, azonban nem mind került illetéktelen kezekbe, a legnagyobb hatalmú hatodik stukker egy ártatlan lány birtokában van. Mivel mindenki ezt a fegyvert akarja megszerezni, a lány élete is veszélybe kerül, de Drake Sinclair a sötét múltú párbajhős a segítségére siet.

A Free Comic Day idei felhozatalából eddig csak ezt tudtam beszerezni, de mivel ez nem egy one-shot, hanem egy sorozat első darabja, piacra is dobják más borítóval és a második résszel együtt meg lehet vásárolni. Én biztosan követni fogom ezt a vadnyugati történetet, Cullen Bunn és Brian Hurtt nagyon elatlálták a hangulatot, a képek színei pedig nagyon sokat hozzáadnak a hatáshoz. Aki nem akar várni júliusig az első és második rész megvásárlásával , annak jó hírem van. Az Oni Press ingyenesen elérhetővé tette az első részt, a PDF formátumú képregény letöltéshez kattintsatok ide. [alternatív link]

Történet:  
Rajz:  


Címkék: ajánló képregény oni press sixth gun

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr351987663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jókis cuccnak tűnik, rajz is bejövős, kicsit a főhős karaktere fura, valahogy kinézetre nem az a bedessz karakter ami a viselkedése alapján ,de egyértelműen város a következő rész.
tényleg fura, de ez az egyik ami kifejezetten érdekessé teszi