RSS

Az Unknown Soldier című képregény sorozatot a hazai közönségnek talán nem árt még bemutatni. Egy rejtélyes katonáról szóló történet, aki a második világháború alatt a legmocskosabb titkos küldetéseket kénytelen elvégezni, és ebben igen sikeres. Negyven évvel az ismeretlen katona tevékenysége után a CIA megpróbálja felkutatni, de csak egyre kuszább katonai és politikai összeesküvésekre bukkannak.

Bár a sorozat soha sem volt kifejezetten populáris, eddig nem fenyegette az elkaszálás réme. A nemrég Eisner díjra jelölt sorozat viszont most már egészen biztos, hogy a végéhez érkezik. Joshua Dystart saját twitterén jelentette be, hogy a 25. résszel lezárul a történet. Dystart szerint nem kell félnünk, hogy maradnak elvarratlan szálak a történetben, korábbi részekbe már belecsempészett olyan jeleneteket, amik megkönnyítik a történet lekerekítését. Én kifejezetten szeretem, ha van egy lezárása a történeteknek, mert a 600-700 részes sorozatokban gyakran érezni az izzadságszagot, elvégre minden hónapban le kell hozni azt a 22 oldalt. Az Unknown Soldier nem ilyen. Aki eddig nem olvasta a sorozatot, most nyugodtan kezdje el, mire megjelenik az utolsó rész megjelenéséig még bepótolhatja a lemaradását.



Címkék: ajánló képregény vertigo unknown soldier

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr892024587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.