RSS

Az ólomüveg az idők során összefort a vallással, ezért meg sem kéne lepődnünk,hogy a videójátékok és képregények vallásos imádói is ilyenekkel dekorálják a lakásukat. Pedig azért meglepő.

Arcade

A hagyományos játékgépnek ott lenne a helye minden minden háztartásban, de legalább a nagyobb, konzolokat árusító boltok kicserélhetnék az ablakaikat ilyesmire, hogy megidézzék a játékok (h)őskorát.

 

Gépház

Ez a számítógépház már be is viszi az ólomüveget az otthonokba. A témaválasztás nem túl autentikus, lehetett volna valami steampunk regényből meríteni, de a megvalósítás kétség kívül remek munka.

 

Funghi

Biztosan ismeri mindenki a kis olasz vízvezeték szerelő kedvenc eledelét, a gombát. Egy róla mintázott ablakon át szemlélve a világot, enkünk nem kell gombát majszolni, hogy pszichedelikus élményben legyen részünk. Kivételesen az ablak alkotóját is ismerjük, 1UP Amy Leigh Davis-nek.

Star Wars

Ehhez a filmhez a szekuláris kellékek amúgy is illenek, hiszen  Jedi vallást több országban is bejegyezték már, itthon nem tudom mi a státusza, de szűkebb ismeretségi körömben, több potenciális tag is tenge az életét. Őket biztos feldobná, ha egy ilyen sötét ablakot építhetnének a szentélyükbe.


 

 

Kérem kapcsolja ki!



Címkék: film kütyü videójáték ólomüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr721973032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.