RSS

A rajongásnak van egy foka amikor már ismerőseink azonosítanak bennünket rajongásunk tárgyával. Futball szurkolók körében ezért teljesen elfogadott a szeretett klub címerét magukra varratni, de ne higgyük, hogy a falfehér képregényrajongók soha sem keresik fel a tetoválószalonokat. 

Hellboy

Kezdjük rögtön egy impozáns rajzzal. A fényképen látható kar tulajdonosa úgy gondolta, hogy a pokolfajzat Hellboy és kollégái egy egész karnyi felületet megérdemelnek.

 

Batman

Az egyik leggazdagabb álarcos hős (nem tudom hogy a Stark vállalat vagy a Wayne család cége áll-e jobban a tőzsdén) egy egész oldalnyi helyet érdemelt ki valakinek a testén, a bal oldalra javasolnánk oldalbordáját is felrajzolni, Robint.

 

Amerika kapitány

Ha úgy jobban tetszik akkor Captain Amerika. Nyugodjék békében.

 

Pókember

Peter Parker a városi álcázás nagy mestere, most magára vette a pók ruhát, majd egy emberi bőrt húzott rá, de sajnos kiszakadt.

 

Superman

Ez a személyes kedvencem, nagyon részletes  Superman logó, a körvonalak között pedig hősünk haláltusáját figyelhetjük meg.

 

Wolverine

Nem csoda, hogy valaki magára varratta, valószínüleg az X-men sorozat legnépszerűbb karaktere.

 

Wonder Woman

A csodálatosan kivitelezett csodanő.

 

Ironman

A téma és a hely kiválasztásának összhangja lenyűgöző, talán még repülni is tud a tetoválás tulajdonosa, de szerintem azzal is kiegyezne, ha csak annyi pénze lenne mint Tony Starknak.

 

Transformers

A Transformers egyik legismertebb szereplője látható a képen, ő Soundwave, ő változott át időnként magnóvá.

 

XKCD

A sorozat egyetlen tetkója, ami webcomic alapján készült. Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy kövesse a sorozatot, nagyon vicces és tanulságos.



Címkék: képregény tetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr21951880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.